Tisztelt Hölgyem / Uram,

Engedje meg, hogy a figyelmükbe ajánljam cégünket, mely nemzetközi és belföldi (expressz) áruszállítással, szállítmányozással foglalkozik.

Valószínűleg már többször szembesültek azzal a rossz tapasztalattal, hogy a nagy neves szállító cégeknél nem törődnek kellőképp a kisebb, rendszertelenebb forgalmat bonyolító vállalkozásokkal. Ebből kifolyólag nem tartják be a beígért tranzitidőket, és szinte követhetetlen az áru valós helyzete, várható kiszállítási ideje. Amire a megfelelő ügyintézőt kapcsolják Önöknek, addig rengeteg időt veszítenek a munkaidőből. Sok esetben a nem kalkulált raktárdíjat és egyéb költséget is megpróbálják Önökre terhelni.  Célunk ezen „elhanyagolt” kis és középvállalatok teljes mértékű kiszolgálása versenyképes árakon. Minden esetben bármikor valós információt kaphatnak az áru helyzetéről telefonon illetve sms-ben. Hétvégén, ünnepnapokon is bármikor készséggel állunk a rendelkezésükre felárak nélkül. 
Fix éves díjszabásunk nincs, mindig a piac diktálta legkedvezőbb fuvardíjakat ajánljuk ki a partnereinknek. Vállalunk export, import, rész, komplett rakományokat a világ bármely pontjából / pontjába közúton, légi és tengeri úton egyaránt.

Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődésüket, várjuk szíves árajánlatkérésüket bármilyen fuvarfeladat esetén. Árajánlatot 1 órán belül küldünk Önöknek. Felrakóra történő kiállás import fuvarfeladat esetén akár a megrendeléstől számított 4 – 6 órán belül lehetséges.