Tengeri szállítás

Cégünk profilja: tengeri szállítás

Mivel egyre több nagy szállító cég hanyagolja el a kisebb forgalmat bonyolító vállalkozásokat, így nem követhető az áru helyzete, szállítási ideje, mivel a kompetens ügyintézőt nem vagy csak nagyon nehezen lehet elérni, rengeteg munkaidő vész el, nincsenek pontos információk a rakománnyal kapcsolatban, megígért szállítási határidőket nem tartják, ráadásul a nem kalkulált költségeket vagy egyéb raktárdíjat is Önökre próbálják terhelni.

Cégünk célja éppen ezért a kis és középvállalatok teljes mértékű kiszolgálása versenyképes árakon, komplett logisztikai szolgáltatásokkal. Export, import, rész, komplett rakományokat szállítunk belföldön - expressz szállítás - és külföldön egyaránt légi - légi szállítmányozás - és tengeri úton, de közúton - temperált szállítás - is természetesen végzünk szállítást.


A tengeri szállításról

Cégünk a tengeri szállítás területén megbízható, pontos, naprakész tudással kezeli a gyűjtős, és full konténeres küldeményeket mind export, mind import irányban.Teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújtunk házhozszállítással és egyéb mellékszolgáltatásokkal.

A tengeri szállítás manapság egyre elterjedtebb lett a szállítási fajták között. Nem csoda, hiszen a tengeri szállítás esetében full és gyűjtő konténeres rakományok szállítását is vállaljuk teherhajóink segítségével. Megbízóinkat logisztikai szolgáltatásunk segítségével bármikor informáljuk a csomagok pontos helyzetéről. Fontos számunkra ügyfeleink bizalma és hűsége, éppen ezért a tengeri szállítás szolgáltatásainkat mindig személyre szabottan végezzük. Csapatunk számára nincs pihenő, éppen ezért hétvégén is állunk megbízóink rendelkezésére.

Bármikor készséggel állunk rendelkezésükre, hétvégén és ünnepnapokon is, és mindezt felár nélkül! Mindig a piac diktálta legkedvezőbb árakat kínáljuk, így nincs fix éves díjszabásunk, így nem kell azzal szembesülniük, hogy szolgáltatásunk felesleges pénzkidobást jelent az Önök számára.

Egyéni ajánlatot 1 órán belül küldünk Önöknek.
Várjuk árajánlatkérésüket tengeri szállítással vagy bármilyen belföldi árufuvarozással vagy külföldi fuvarfeladattal kapcsolatban.


Linkfelhő: tengeri szállítás

expressz szállítás temperált szállítás légi szállítmányozás belföldi árufuvarozás

Ajánló: szallitmanyozas.lap.hu   kontener.lap.hu