Temperált szállítás

Cégünk profilja: temperált szállítás

Cégünk export, import, rész, komplett rakományokat szállít a világ bármely pontjából, a világ bármely pontjába belföldön - expressz szállítás - és külföldön közúton, légi - légi szállítmányozás - és tengeri - tengeri szállítás - úton egyaránt.

Szakítva a piacon egyre jobban elterjedt nem törődő nagy, neves cégek szokásaival - melyek nem foglalkoznak kellőképp a kisebb, rendszertelenebb forgalmat bonyolító vállalkozásokkal, így például követhetetlen az áru kiszállítása és annak helyzete, ideje, a megfelelő ügyintézőt nem vagy csak nagyon körülményesen lehet elérni, és még sorolhatnám - mi bármikor készséggel állunk rendelkezésükre, hétvégén, de akár ünnepnapokon is, és mindezt felár nélkül!

Nincsenek előre nem kalkulált kiadások, pontos, gyors ügyintézés!


A temperált szállításról

A temperált szállítás saját tehergépjárműveinkkel történik és érzékeny, romlandó küldemények szállítására specializálódott. 0 - + 20°C fok közötti hőmérsékletet tudunk biztosítani a raktérben.

Komplett és kisebb részrakományokra is záros határidőt vállalunk. A piaci legkedvezőbb árakkal szolgálunk kedves ügyfeleinknek. Árujának pontos helyzetéről mindig részletes információval tudunk szolgálni telefonon és sms-ben is, teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújtunk házhozszállítással és egyéb mellékszolgáltatásokkal.

Vállalatunk biztonságos és gyors belföldi és külföldi szállítással foglalkozik, ügyfeleink megelégedettségére. Cégünk szerint függetlenül attól, hogy magánszemély-e, kis vagy nagyvállalat, megilleti, hogy csomagja biztonságban és gyorsan megérkezzen a kijelölt helyszínre a temperált szállítás segítségével, mely magában foglalja a gépjárművel elvégzett olyan speciális áru szállítást, mely romlandó vagy érzékenyebb természetű.

A speciális szállítás miatt a raktér hőmérséklete 0 és + 20 C közötti. Mi a temperált szállítás folyamata közben is tájékoztató információkkal tudunk szolgálni csomagja állapotáról úgy, hogy sofőrünkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Cégünk plusz vagy rejtett költségek nélkül, előre kalkulálhatóan a vállalt időpontban fogja csomagját a megfelelő helyre szállítani. Keressen minket bizalommal.

Referenciáink között vannak gyógyszerek, palánták, tojások, naposcsibék. A furgonok kapacitása 4 és fél EUR raklap / 1300 kg.

Várjuk árajánlatkérésüket temperált szállítással vagy bármilyen belföldi árufuvarozással vagy külföldi fuvarfeladattal kapcsolatban.


Linkfelhő: temperált szállítás

expressz szállítás tengeri szállítás légi szállítmányozás belföldi árufuvarozás