Légi szállítmányozás

Cégünk profilja: légi szállítmányozás

Cégünk nemzetközi és belföldi áruszállítással valamint szállítmányozással foglalkozik.

Sajnos a piacon egyre többen szembesültek azzal, hogy a neves szállító cégek nem törődnek-foglalkoznak kellőképpen a kisebb, rendszertelenebb forgalmat bonyolító vállalkozásokkal, így például nem tartják be a tranzitidőket, követhetetlen az áru kiszállítási ideje, helyzete, mire a megfelelő ügyintézőt sikerül elérni, rengeteg idő elvész a munkaidőből, előre nem kalkulált költségeket is megpróbálnak Önökre terhelni, stb.

Export - import légi szállítmányozást végzünk háztól - házig, a normál kereskedelmi áruktól kezdve a speciális küldeményekig. Ezenkívül természetesen kis és középvállalatoknak nyújtunk fuvarozási és egyéb szállítási munkát belföldön - expressz szállítás - és külföldön egyaránt légi és tengeri - tengeri szállítás - úton, de közúton - temperált szállítás - is természetesen végzünk szállítmányozást.


A légi szállítmányozásról

A kiscsomagokra specializálódott expressz szállító cégekkel nem tudjuk felvenni az árversenyt, de 80 kg-nál nehezebb küldeményekre már kedvező ajánlatot tudunk adni.

Komplex szolgáltatást nyújtunk előzetes vámkalkulációval, vámkezeléssel, házhozszállítással. A légi szállítmányozás határideje a tranzitidők kontinensektől, járatoktól függően 2-4 munkanap között van.

Legyen akár kis csomagos, gyűjtős, akár full konténeres rakomány, a légi szállítmányozás szolgáltatásunkkal pótoljuk azt az űrt, mely manapság a piacon kiszolgáltatottá teszi azokat a magánszemélyeket vagy cégeket, akik kis csomagot szeretnének eljuttatni a megfelelő helyre. A légi szállítmányozással foglalkozó cégek nagy többsége ugyanis nem foglalkozik túl kicsi, vagy túl nagy rakományokkal.

Cégünk a légi szállítmányozás mellett komplett logisztikai szolgáltatást is nyújt házhozszállításával és egyéb szolgáltatásaival. Ilyen például a folyamatos pontos információnyújtás a csomagok hollétéről, mellyel bármikor tisztában lehet a szállítmányozás aktuális állapotáról. Legyen akár hétköznap vagy hétvége, a légi szállítmányozással nem kell kompromisszumot kötnie.

Bármikor állunk rendelkezésükre, akár ünnepnapokon, hétvégén is, és mindezt felár nélkül!

Egyéni ajánlatot 1 órán belül küldünk Önöknek.
Várjuk árajánlatkérésüket légi szállítmányozással vagy bármilyen belföldi árufuvarozással vagy külföldi fuvarfeladattal kapcsolatban.


.


Linkfelhő: légi szállítmányozás

expressz szállítás temperált szállítás belföldi árufuvarozással tengeri szállítás

Ajánló: export.lap.hu   szallitmanyozas.lap.hu