Expressz szállítás

Cégünk profilja: expressz szállítás

Cégünk nemzetközi és expressz szállítással (belföldi áruszállítással), szállítmányozással foglalkozik.
Export, import, rész, komplett rakományokat szállítunk a világ bármely pontjából, a világ bármely pontjába közúton - temperált szállítás -, légi - légi szállítmányozás - és tengeri - tengeri szállítás - úton egyaránt.

A piacon egyre többen szembesültek azzal, hogy a neves szállító cégek nem törődnek, foglalkoznak kellőképpen a kisebb, rendszertelenebb forgalmat bonyolító vállalkozásokkal, így például nem tartják be a tranzitidőket, követhetetlen az áru kiszállítási ideje, helyzete, mire a megfelelő ügyintézőt sikerül elérni, rengeteg idő elvész a munkaidőből, előre nem kalkulált költségeket is megpróbálnak Önökre terhelni, és sorolhatnánk még.

Éppen ezért célunk a kis és középvállalatok teljes mértékű kiszolgálását, és mindezt versenyképes árakon.

Bármikor valós információt kaphatnak az áru szállítási helyzetéről telefonon és akár sms-ben is.

Bármikor készséggel állunk rendelkezésükre, hétvégén, de akár ünnepnapokon is, és mindezt felár nélkül! Mindig a piac diktálta legkedvezőbb árakat kínáljuk, így nincs fix éves díjszabásunk.


Az expressz szállításról

Az expressz szállítás dobozos, ponyvás furgonaink segítségével végezzük az EU-n belül. Árufelvételtől számított 16-24 órán belül a lerakón van az áruja. Nem csak komplett rakományokra vállalunk ilyen záros határidőket, hanem kisebb részrakományokra is. A fuvarmegrendeléstől számított 1-4 órán belül kiállítjuk az autót a felrakóra.

Manapság egyre több szállítmányozó cég van a piacon, azonban kevesen foglalkoznak lelkiismeretesen és megbízhatóan megrendelőik kívánalmaival. Sokan ígérnek pontos és zökkenőmentes teljesítést belföldi és külföldi expressz szállítás szolgáltatásukkal, azonban a végén igen hosszú szállítási időre és kifogásra számíthatnak. Vállalatunk az ilyen piaci helyzet ellenére büszkén mondhatja, hogy időben és lelkiismeretesen teljesíti expressz szállítás során vállalt csomag kézbesítést, rakomány szállítást Európa bármely országába.

Függetlenül a céllálomástól és rakomány mérettől, cégünk expressz szállítása révén gyorsan és biztonságban juttatja csomagját a megjelölt helyre.

Árajánlatot kb.1 órán belül küldünk Önöknek. Várjuk árajánlatkérésüket expressz szállítással vagy bármilyen belföldi árufuvarozással vagy külföldi fuvarfeladattal kapcsolatban.


Linkfelhő: expressz szállítás

temperált szállítás tengeri szállítás légi szállítmányozás belföldi árufuvarozás

Ajánló: raktar.lap.hu   szallitmanyozas.lap.hu