Belföldi árufuvarozás

Cégünk profilja: belföldi árufuvarozás

Cégünk nem csak nemzetközi, hanem belföldi árufuvarozással illetve szállítmányozással foglalkozik kis és középvállalatoknak versenyképes árakon.

Nem vész el fölösleges munkaidő a sok neves cégektől megszokott követhetetlen és pontatlan árufuvarozás ügyintézésével, mely egyre jellemzőbb a piacon, mint a pontatlan ügyféltájékoztatás, vagy a hirtelen, és előre nem kalkulált költségek. Mi az árufuvarozási határidőket szigorúan betartjuk, legyen az hétvégén vagy akár ünnepnapon, mi folyamatos és komplett logisztikai szolgáltatással, naprakész tudással látjuk el fuvarozási feladatunkat.

Kis és középvállalatoknak nyújtunk fuvarozási és egyéb szállítási munkát teljes mértékű kiszolgálással versenyképes árakon. Komplett vagy rész, export, import rakományokat szállítunk belföldön - expressz szállítás - és külföldön egyaránt légi - légi szállítmányozás - és tengeri - tengeri szállítás - úton, de közúton - temperált szállítás - is természetesen végzünk árufuvarozást.


A belföldi árufuvarozásról

Klasszikus gyűjtős árufuvarozást végzünk belföldön, kizárólag dogozos felépítményű teherautókkal.

Az ország bármely pontjáról/pontjába, a fuvarmegrendeléstől számított 48 órás tranzitidővel háztól-házig.
Emelőhátfalas teherautót is biztosítani tudunk belföldi árufuvarozás munkáinkhoz különböző felárak nélkül,a legkedvezőbb piaci árakat kínáljuk, nincs fix éves díjszabásunk.

Rengeteg árufuvarozással foglalkozó cég korlátokat állít megrendelője elé, sok esetben a rakomány súlya, kiszállíthatósága és egyéb indokok felhasználásával. Ezzel szemben cégünk több éves tapasztalata és megbízhatósága mellett olyan igényeket is kielégít, mely már a konkurencia képességeit messze felülmúlja. A belföldi árufuvarozás mellett természetesen külföldi utakat is vállalunk.

A belföldi árufuvarozás a gyűjtős áruszállításhoz hasonlóan dobozos teherautókkal történik. Mindez olcsón és megbízhatóan.

Bármikor készséggel állunk rendelkezésükre, keressenek minket hétköznap vagy hétvégén!

Egyéni ajánlatot 1 órán belül küldünk Önöknek.
Várjuk árajánlatkérésüket belföldi árufuvarozással vagy bármilyen fuvarfeladattal kapcsolatban.


Linkfelhő: belföldi árufuvarozás

expressz szállítás temperált szállítás légi szállítmányozás tengeri szállítás

Ajánló: fuvar.lap.hu